infoCONSTRUCT
Sigla KBT EQUIPMENT

KBT EQUIPMENT

TRACTOR FARMTRAC 670 DT

FARMTRAC-670 DT,4WD, TRACTOR AGRICOL DE 66 CP, RACIRE MOTOR CU APA, CUTIE DE VITEZE 12X12 CU SINCRONIZATOR (CARRARO) CU AUTOREVERS,AMBREIAJ DUBLU, 540 RPM INDEPENDENT,SISTEM HIDRAULIC 34LPM, DISCURI DE FRANA UDE, DIRECTIE HIDROSTATICA,VERSIUNE cu CABINA CONFORT, SISTEM PNEUMATIC DE FRANARE PENTRU REMORCA, CARLIG DE REMORCARE, GREUTATI FRONTALE (6X22 KG + 1 GREUTATE CENTRALA), SET APARATORI DE NOROI FATA, BARA DE TRACTIUNE, LUMINI DE LUCRU SPATE, GIROFAR).CRACIUN CIPRIAN 0747 137514; 0757060034

Documentatie atasata


KBT EQUIPMENT va recomanda:

imagine
Masina de imprastiat ingrasaminte chimice PDV 800
Model: TIP PDHV 800   Detalii produs Sunt destinate imprastierii ingrasamintelor chimice granulate, praf sau amestecuri de ingrasaminte chimice, pe suprafete medii - mari. Rezervorul (palnia) este din plastic, iar sistemul de imprastiere este prevazut co o teava oscilanta care directioneaza materialul [...]
imagine
Geam buldoexcavator Komatsu WBR-2
Detalii produs Geam fata stanga\dreapta inferior buldoexcavator Komatsu WBR-2. Montajul se poate face la sediul clientului cu echipa mobila. Transportul este inclus în prež.
imagine
Parbriz buldoexcavator Volvo BL 61\BL 70\ 71
Detalii produs Parbriz buldoexcavator Volvo BL 61\BL 70\ 71. Montajul se poate face la sediul clientului cu echipa mobila. Transportul este inclus in pret.
imagine
Dinte cupa Volvo, BL71
Detalii produs Dinte cupa Volvo, BL71, cu suruburi si piulite.
imagine
Luneta buldoexcavator Komatsu
Detalii produs Luneta pentru buldoexcavator tip komatsu. - Montajul se poate face la sediul dvs. de catre echipa noastra. Transportul este inclus in pret.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma KBT EQUIPMENT
are 115450 afisari
© KBT EQUIPMENT » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
TRACTOR FARMTRAC 670 DT